ГОРОДОЧЧИНА… З ЖІНОЧИМ ОБЛИЧЧЯМ

Сьогодні заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА І.Груник представив нову голову Городоцької РДА Оксану Петрівну Дунас (на фото). На урочистий момент прибули колишній голова райдержадміністрації Ю.Візняк, заступник голова райради В.Більовський, міський голова райцентру М.Савка. В церемонії також взяли участь керівники служб району, депутати та колектив райдержадміністрації.

У своєму виступі пан Груник штрихом змалював напрямки політики ОДА, яку повинні підхоплювати і в Городоцькому районі. Це насамперед – використання геостратегічного розташування, близькістю до Європи, до євростандартів в плані екології тощо. Особлива увага має бути скерована щодо планових надходжень до бюджету, щодо вчасних виплат зарплатні та – її приховуванні. Має бути забезпечена зелена дорога для підприємництва і батьківська турбота про підростаюче покоління.

 Багато приємних і обнадійливих побажань висловив гість з області на адресу пана Візняка, перспектива в якого, на думку промовця, не завершується Львівщиною. При цих побажаннях  Г.Фостяк від колективу  висловила теж подяку пану Юрію й так само вручила квіти з пам’ятним подарунком. Принагідно пан Візняк подякував персоналу РДА за співпрацю, побажав своїй наступниці продовжувати започатковане ще разом, подальшого її професійного росту, а всім присутнім добра та успіхів. І на завершення пожартував, що кожен керівник повинен вміти гарно піти… Він пішов під оплески і з квітами.

Після ліричного відступу пан Груник повернув аудиторію до справ державних. Зачитав указ Президента про призначення пані Дунас головою Городоцької РДА. Вручаючи квіти, бажаючи витримки і лише позитивного віддзеркалення її роботи в місцевих ЗМІ, не втримався і перейшов на алегорію, побачивши в гербі нашого району три вежі, котрі на його думку, символізують – голів РДА, райради та міськради, котрим і судилося міцно тримати Городок і район. Просив присутніх бути однією командою й всіляко допомагати пані Оксані.

У своєму вступному слові голова РДА О.Дунас висловила подяку керівництву держави, а особливо Львівщини за довіру. Запевнила, що її праця на посаді керівника району буде скерована для покращення добробуту мешканців району, зокрема – підняття зарплат та рівня життя соціально незахищених верст. Вона не обіцяла нічого більше в інших  сферах, а запевнила, що буде продовжувати стратегію напрацьовану попередниками і М.Савкою, і Ю.Візняком, працюючи в їх команді з 2008 року. В своїх діях керуватиметься молитвою: “Боже, дай мені можливість змінити те, що мені під силу…” Дехто може сумніватися, зазначила пані Дунас, що як жінка не зможу справитися, але ми вже тривалий час разом працюємо і так само гуртом продовжуватимемо діяти в інтересах громади. Хочу, щоб спільна робота приносила нам всім задоволення.

Після промови винуватиці зібрання пан Груник радив їй запам’ятати цей день, адже саме у 1915 році січові стрільці дали відомий бій на горі Маківці. Отож, в бій!

Мілітарну риторику теж метафоризував заступник голови райради В.Більовський, який, пригадуючи представлення пана Візника, згадав настанову голови райради, який тоді бажав йому не розмахувати шаблею, аби голови не летіли. Тобто не робити докорінних кадрових чисток. І їх – не було. Аналогічно нагадав про це і позапартійній пані Дунас, хоча має переконання, що таке не станеться, адже бачив увесь її професійний ріст. За його словами, райрада готова до найтісніших контактів в роботі.

Міський голова Городка М. Савка, згадуючи свою бутність на посаді голови РДА,  зауважив, що ще тоді помітив сумлінність працівниці контрольно-ревізійного управління О.Дунас, яка виходила на роботу у вихідні. Відтак – вирішив взяти її в штат райдержадміністрації. І не помилився. Бачив її вольову принциповість у непростих ситуаціях. Отож, він переконаний, що така людина зможе справитися з покладеними обов’язками.

Приймала вітання пані Дунас і від керівників служб району, і від колективу. Квітів не бракувало. В добру путь!

Лесь ПРИСУТНІЙ.

На фото миттєвості дійства.

 

 

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress