З ЛЮБОВ’Ю – ДІТЯМ

Золота осінь – щедра дарами. Люди з великим серцем – щедрі добром. Сьогодні, 16 жовтня, на стадіоні в Городку на благодійному концерті в рамках акції «З любов’ю – дітям» співаки дарували свої пісні городківчанам, котрі прийшли зробити свій скромний внесок на допомогу потребуючим дітям району. Жертовну місію вже другий рік поспіль ініціює депутат Львівської облради, голова Городоцької РДА Ю.Візняк.

У розпалі концерту пана Візняка випало зустріти в товаристві львівської виконавиці-продюсера Наталки Самсонової та її чоловіка-композитора Олександра Шевченка (на фото: зліва - направо), котрі разом із іншими співаками за покликом серця відгукнулися на благодійну акцію. Отож, принагідно поцікавилися у Юрія Ярославовича, як він порівнює минулорічний захід із сьогоднішнім.

- Торік, – пригадав голова РДА, – перший благодійний концерт під гаслом «З любов’ю – дітям» ми проводили у приміщенні районного Народного дому, куди зійшлося понад півтисячі городківчан, які й офірували потребуючим дітям 60 тисяч гривень. Я переконаний, що цьогоріч пожертви будуть не меншими, а сама акція набиратиме обертів. Беручись за втілення цього задуму, я ставив перед собою два завдання: допомогти дітям, які потребують коштів для лікування, водночас, подарувати жителям району гарне свято. Благодійний задум знайшов розуміння, як бачимо, у багатьох мешканців Городоччини. А також у митців, котрі відгукнулися за покликом серця. Серед них відомі виконавці. Це і гурт «Гайдамаки», і «Мері», і «Кожному своє», і Наталя Самсонова, і Андрій Зеліско, і Олеся Киричук, і наша землячка із Суховолі – Христинка Юрчишин та багато інших. Згодом до них приєднається районний гурт «Дзвони сонця».

- Пане Юрію, Олеся Киричук зі сцени повідомила, що ви особисто їй телефонували, пояснюючи, з якою метою проводиться концерт. Після чого зізналася, що в такій справі відмовити не могла. Ви всіх співаків обдзвонювали?

- Я практично знайомий зі всіма присутніми тут виконавцями. В мене є їх усіх координати. Звичайно, просив взяти участь. Ми ж є колеги, адже ще до армії мав відношення до музики, сам очолював ансамбль. Знаю їх важливу і нелегку працю. Тому був переконаний, що в кожного з них в серці закладена любов до дітей і готовність підтримати такий захід. Не помилився!

- Плануєте зробити його традиційним?

- Неодмінно. Адже бачу схвалення громади, її готовність допомагати ближньому. Цьогоріч 15-ти діточкам отримані пожертви стануть у нагоді. Хтось поправить здоровя, хтось повірить у щиристь і доброту. Це – дуже важливо для підростаючого покоління. Сам Бог дарував гарну днину і підтримує наші наміри. Я лише можу висловити свою вдячність Всевишньому, всім виконавцям, присутнім жителям нашого району, які відгукнулися. Разом ми зможемо змінити світ на краще!

З концерту Лесь МЕЛОМАН.

Фото автора.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress