ПАСІЧНИК ЛІКУЄ АЛЕРГІЮ

Сімдесятирічного Василя Цекота (на фото) з села Березець знають в багатьох селах Городоччини. Навіть з сіл інших районів Львівщини. Чоловік – бджоляр. Понад тридцять років тримає пасіку. На даний час вона налічує 20 вуликів. Мед в нього смачний. Та відомий він не лише цим. Років п’ять тому березчанин почав ще й лікувати… харчову алергію. Більш відому під назвою – кропив’янка. Причому не обійшлося тут й не без втручання вищих сил. Принаймні так вважає сам пасічник.

Як так сталося, що бджоляр подався у цілителі, і до чого тут містика? Своєю таємницею ділиться сам пан Василь.

- Коли мені було шістдесят, захворів на кропив’янку. Неприємна хвороба, скажу я вам. Особливо, дієта, яку треба тримати, аби полегшити перебіг ускладнень. Ніяких цитрусових, томатів, смаженого…

Мучився п’ять років. Куди і до кого тільки не їздив. Об’їздив усю Західну Україну. Двічі лікувався в обласних лікарнях. Нічого не допомогло.

Так би залишився і досі з цією проблемою, якби не випадок. А почалося усе з молитви.

Свої звернення-молитви я часто звертав до Теодора Малка. Священика-мученика, котрий перед Другою світовою війною правив у нашому селі, а потім був закатований енкаведистами. Похований тут-таки у Березці. Для мене він був взірцем, мучеником і покровителем.

Я зводив свої молитви до цієї стражденної особи й раніше. Не раз помічав, що почутий. І от знову помолився і просив у мученика здоров’я. Був переконаний, що не даремно. І от поступово прийшло зцілення. Неочікувано! Як саме?

Дуже просто. Якось у газеті … здається, “Добрий лікар”, прочитав статтю, в якій давався рецепт препарату від кропив’янки. Зробив ліки. Почав лікуватися. На третій тиждень відчув, що видужав. Та приймав ліки ще тиждень. Загалом – місяць. З того часу не маю жодних проблем.

А найцікавіше те, що вже згодом хотів знайти ту статтю… Я ретельно зберігаю усю пресу. Шукав місяць. Сказав би з лупою. Так уважно й старанно. Та інформації про той рецепт так і не знайшов. Куди ділася? От і містика!

Вилікувавшись, допоміг й іншим. Торік п’ять чоловік оздоровив. А з весни цього року вже – сім осіб вилікувалися. Причому не лише від кропив’янки, а й від інших висипок. Рецепт простий. Для приготування ліків береться трава. Використовується й “забрус”. Пасічники знають, що це.

Лікується хвороба до місяця часу. Вартість доступна. Хто страждає на харчову алергію, може дзвонити: 0-97-5887674.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress