ГАЗОВА З НОВИМ ШЕФОМ

З 15 січня поточного року на посаду начальника філії “Городоцьке УЕГГ” призначено сорокадев’ятирічного львів’янина Юрія Яцинина, котрий до цього очолював аналогічний підрозділ в Перемишлянському районі. Взагалі у пана Юрія широкий діапазон трудової діяльності, яка розпочалася після закінчення фізичного факультету ЛДУ з вчителя фізики. Потім була оборонка, Академія друкарства, “Львівтеплоенерго”, проектний інститут і нарешті газове господарство. Він займається громадською роботою, спортом, приміром, зараз є віцепрезидентом волейбольного клубу ветеранів “Омега”, виховує двох дітей. Все це він розповів “ТЕРЕНАМ” під час короткої розмови, в якій озвучив, зокрема і своє кредо.

- Юрію Михайловичу, як самі оцінюєте своє призначення на Городоччину?

- Я – командний гравець, по життю. Не розумів і не розумію солістів. Моє призначення: це – вияв довіри і водночас – рівень відповідальності. Масштаби набагато більші в Городку.

- З чого почали?

- Моє кредо перше ніж щось робити, вивчити досконало стан справ, який є зараз. У подальшому зможу працювати, зберігши цінне, що напрацьоване попередником. Я маю на увазі в першу чергу – колектив, методику, знання, досвід, інформаційну база. Тобто, коли ознайомлюся, тоді й вималюю для себе вектор дій.

- Як щодо кадрових рішень?

- Ні. Жодних кадрових рішень зараз.

- Тобто, наразі?

- На даний час я не планую. Скажу так: якщо люди працюватимуть якісно та відповідально, то не може бути навіть розмов про якісь перестановки чи звільнення. Скажу більше, не маю наміру тиснути адмінресурсом лише тому, що прийшов новий начальник. Це не мої принципи. Такий підхід суперечить моєму моральному кодексу.

Переконаний, якщо приходить призначений керівник і одразу звільняє, то це ознака його адміністративної слабкості. Треба спочатку взнати колектив, забезпечити всім необхідним, а потім робити оргвисновки.

- У вас цікавий професійний шлях. Ви до нас надовго?

- Наразі не можу нічого планувати. Тут є перспектива. Приміром, можливість втілення проекту перетворення сміттєзвалищ у джерело видобутку газу. Словом, поживемо-побачимо.

- Успіхів.

Розпитував Олександр АНДРУЩИШИН.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress