ГОРОДОЧЧИНА В РУКАХ УНП

7 липня 2010 року заступник голови – керівник апарату ЛОДА В.Губицький представив нового керівника Городоцького району – 44-річного уродженця Мостищини й у попередню бутність її керманича Юрія Візняка. Церемонія його вступу на посаду зібрала в актовому залі РДА всіх керівників служб району, окремих депутатів райради та голів місцевого політикуму. Приїхала підтримати свого однопартійця й депутат облради Л.Федорів. В коридорах “білого дому” був помічений також депутат облради Я.Коржинський. Передавав булаву екс-голова виконавчої гілки влади району М.Савка.

До слова, пан Микола у короткому виступі стисло підсумував трирічний період свого керівництва. Новий же очільник зосередився на основних першочергових напрямках, з-поміж яких: підтримка місцевого бізнесу в рамках своєї компетенції, зменшення боргу по зарплатні, вирішення питань екології, зокрема й продовження розпочатого попередником централізованого вивезення твердих побутових відходів за межі району; втілення програми допомоги малозабезпеченим, створення нових робочих місць тощо.

Даючи настанову новопризначеному, заступник голови ЛОДА зазначив, що він отримує хороший та стабільний район, який за загальними показниками посідає 7-10 місце в області. Та борг по зарплатні в останній час на Городоччині зріс у рази, не тішать й темпи росту збиткових підприємств. Це відкидає район на 18-те місце в області. Відтак, коло першочергових завдань, на котрі одразу має звернути увагу новопризначений голова, визначено. Пан Візняк повинен швидкими темпами їх розв’язати. Допомагати йому будуть свіжі сили. Так, в його команді з’являться нові обличчя. Зокрема першим заступником з дня на день буде призначено голову РО Партії регіонів В.Петрова. А заступником з гуманітарних питань колишню заступника керівника управління економіки Мостиської РДА С.Книшик. Теперішній перший заступник голови І.Проць залишиться в райдержадміністрації в якості виконувача обов’язків заступника… Звільнених обіцяють не тримати довго у резерві. Така позиція голови ЛОДА.

Голова Городоцької РДА Ю.Візняк подякував за довіру й пообіцяв продовжувати усе краще, що було напрацьовано. Водночас, – зробити владу… для людей.

На запитання журналістів, чи будуть звільнення, запевнив: що наразі не буде робити кадрових чисток. Водночас, кожного працівника райдержадміністрації оцінюватиме по його роботі.

Робочі моменти церемонії. Фото Олександра АНДРУЩИШИНА.

БІОГРАФІЯ

Юрій Візняк народився 5 травня 1966 року у с. Поповичі Мостиського району Львівської області. Одружений. Виховує доньку. Член Української народної партії.


У 2006 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка» спеціальність – «Якість, стандартизація та сертифікація», кваліфікація – інженер з якості.
У 2009 році закінчив Приватний вищий навчальний заклад «Львівський університет бізнесу та права» спеціальність – «Облік і аудит», кваліфікація – магістр з обліку і аудиту.
У 2010 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України спеціальність – «Державне управління», кваліфікація – магістр державного управління.
У 2006 році – обраний депутатом Львівської обласної ради.
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
01.1990 – 04.1991 технік, технік ІІ категорії науково-дослідної лабораторії № 81 Львівського політехнічного інституту.
03.1993 – 06.1998 директор Львівської філії ТзОВ «ВЕСТ-93».
12.2000 – 09.2005 приватний підприємець.
09.2005 – 05.2006 помічник-консультант народного депутата України.
07.2006 – 06.2010 голова Мостиської районної державної адміністрації.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress