…ТЕРЕНИТАЙП…(березень)

ПРОТИСТОЯННЯ СТИХІЇ. Станом на 1 березня рівень води у Дністрі сягав позначки 5,80 м вище ординара. Як зазначили у райвідділі МНС чітко визначити тенденції наразі не вдається, позаяк на ніч рівень води понижується, водночас – в день зростає. До критичної межі у 8,5 метра води не досягають. Спостереження тривають. Як стало відомо, 2 березня штаб цивільного захисту населення райдержадміністрації отримав 5 тисяч тонн палива для протипаводкових заходів.

БАРТАТІВСЬКА СІЛЬРАДА. З осені 2009 року в селі Бартатові завершено прокладання чотирма вулицями водогону, кошторисна вартість якого склала біля 300 тисяч грн. На даний час щойно 30 відсотків жителів цих вулиць написали заяви на виготовлення технічних умов, вартість яких становить 150 грн. Якою буде абонентська плата – ще не відомо. За словами сільського голови А.Островського, на цей рік в планах Бартатівської сільської ради проведення ремонту дороги по вулиці Довгій, на якій передбачається тверде щебеневе покриття.

СУХОВІЛЬСЬКА СІЛЬРАДА. Останніми роками між Суховільською сільською радою та спортовцями обласного центру зав’язалася тісна співпраця, зокрема – з ФК “Львів”, команда якого використовує місцевий стадіон для тренувань. Перед цим добре каткуючи гральне поле. Сільський голова Р.Струк каже, що задоволені всі. Адже суховільські футболісти після таких навідин ще й отримають від команди першої ліги спортінвентар.

ЩЕПЛЕННЯ ВІД ДИФТЕРІЇ. За повідомленням райепідемслужби, в цьому році буде продовжено, розпочату торік, ревакцинацію (повторне щеплення) дорослого населення Городоччини проти дифтерії. За даними служби від цієї недуги за останні три роки в області померло п’ятеро осіб. Вакцини на район виділено достатньо.

ВІЛ-ІНФІКОВАНІ. За даними райсанепідслужби, у 2009 році в районі взято на облік одну дитину, народжену від ВІЛ-інфікованої матері та одну жінку, хворобу якої виявлено підчас вагітності. Загалом на Городоччині проживає 27 ВІЛ-інфікованих осіб, п’ятеро з яких мають розгорнуті клінічні прояви, двоє дітей з діагнозом ВІЛ-інфекції та троє народжених від інфікованих матерів з невизначеним ВІЛ статусом. Найвищий показник захворюваності реєструється в м. Городку, де проживає 70% інфікованих, а решта 30% у восьми населених пунктах району.

ВАРВАРИ. На Верещиці в середині лютого біля села Поріччя невідомі вбили лебедя. За словами любителів природи, розслідуванням даного факту займаються правоохоронці.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

  • Немає схожих публікацій
Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress