НА АВІАЦІЙНІЙ – ДІЛЬНИЦЯ… БУДЕ

Про це повідомив Ігор Антонець (на фото), начальник КП “Управління будинками №2″ міста Городка.

- Це пов’язано зі зміною форми управління будинками. Так, з 34 будинків на Авіаційній на сьогоднішній день 17 – оформили ОСББ, – пояснює пан Ігор. – Залишалося ще 17, але нам відомо, що ще п’ять з них знаходяться в процесі переходу. Залишається 12 будинків. Відтак під ці 12 ми відпрацювали штат і територію, яка не входить в прибудинкову. Тобто територію, що належить до обслуговування міською радою.

- Вони залишаться на обслуговуванні будинкоуправління?

- Окремого будинкоуправління на Авіаційній не буде. Нас об’єднають. Але залишиться на базі будинкоуправління структура. От вже завтра, 19 липня, на засіданні міськвиконкому передбачається затвердження усіх цих пропозицій у рамках об’єднання КП “УБ №2″ з КП “Міське комунальне господарство”. Попередньо можу сказати, що на Авіаційній планується залишити дільницю, штат якої складатиметься з 15 працівників на чолі з майстром. Працівники дільниці обслуговуватимуть як прибудинкову територію, так і територію, котра не входить у прибудинкову. Плюс низьковольтну складову електромережі від любінської підстанції. А також залишаться інші робітники з теперішнього штату.

У подальшому, коли буде оголошений конкурс з вибору управителя, мешканці обиратимуть, з якою організацією укладати договір. Але, я так розумію, це – віддалена перспектива, бо наразі немає урядового рішення, як проводити такі конкурси, хоча мало бути вже давно.

- Сьогодні “любінська лінія” залишилася з ранку без світла. Знаю, ви їздили й шукали місце аварії. Знайшли. Електропостачання відновлено. Сьогодні ж був прорив водогону в будинку. Бачив, працівники будинкоуправління відремонтували мережу. Скажіть, на час становлення ОСББ, чи дільниця обслуговуватиме так само як і ті 12 будинків й інші, адже створені ОСББ таких можливостей наразі не мають…

- Такий варіант передбачається. Буде кошторис, згідно з котрим й працюватимемо за домовленістю в кожному окремому випадку. Є приклади з тими ж електриками, які працюють в мікрорайоні роками і знають кожну проводку. Їхній потенціал треба зберегти.

Гірше з сантехніками, але… рішення прийматиметься виконкомом. Зрештою нами підготовлені прораховані пропозиції. Є мінімальна рентабельність.

- А як з боргами?

- На жаль, борг мешканців у сумі понад 200 тис. грн. зостається. Мені за 4 роки керівництва вдалося повернути під 600 тис. грн. Та ще залишається величенький борг. З ним також треба буде щось робити. Але передбачувана дільниця навряд чи сама впорається.

Словом, проблем вистачає.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

  • Немає схожих публікацій
Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress