РУХ ВІДКРИВ ПРИЙМАЛЬНЮ…

і засадничо стоїть на сторожі незалежності

15 березня поточного року в приміщенні Городоцької районної організації Народного руху України, що знаходиться в Городку по вулиці М.Гоголя, 2, розпочала роботу громадська приймальня депутата Львівської облради, який пройшов у представницький орган Львівщини за списком Руху, члена крайової ради ЛОО НРУ С. Шеремата (на фото). З огляду на присутність депутата в районі, редакція часопису «ТЕРЕНИ+» після особистого прийому громадян обранцем поцікавилася у нього безпосередньо, які питання домінують на порядку денному облради, чи є конструктивна співпраця між фракціями та яких кроків від депутатів-рухівців слід очікувати у найближчій перспективі?

- Загалом, зазначив пан Святослав, – депутатський корпус від національно-демократичних сил – одностайний при прийнятті тих чи інших рішень, що віддзеркалюють інтереси левової частки виборців нашого регіону. Львів залишається П’ємонтом. Головно, завдяки національно-демократичній більшості, що прийшла в обласний парламент за мандатом виборців. Аналізуючи роботу обласної ради за перші сто днів, хочу зазначити, що за цей короткий час превалювали таки політичні питання. В цілому це – нормально! Адже наша держава переживає нелегкі часи на своєму шляху. Отож, аби країна не зійшла зі шляху незалежності, ми повинні реагувати негайно на драстичні кроки теперішньої влади. Зрозуміло, це відволікає від вирішення більш конкретних питань сьогодення, але не стояти на сторожі незалежності за даних умов – неможна! Особливо, коли обласна рада має такі повноваження за законом.

Якщо говорити про перспективи наших кроків, то хотів би наголосити на транскордонній співпраці. На даний час входжу у комісію з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном. Це – мені близьке! Плануємо залучати до вирішення соціально-економічних питань партнерів з Євросоюзу та ООН. Тобто отримання грантів цих об’єднань на ті ж школи, лікарні, дороги, як, приміром, це роблять наші сусіди поляки. Є в нас у фракції соратники, котрі спрямовують свою діяльність у економічну проблематику. Гадаю, за якийсь час і на цю тему зможемо говорити предметно. Та хочу запевнити соратників та симпатиків Народного руху України на Городоччини, що депутати-рухівці в облраді засадничо стоятимуть на сторожі українських інтересів!

Записав Лесь ПАТРІОТ.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress