…ТЕРЕНИТАЙП…(лютий)

З 1 січня по 10 лютого на Городоччині замерзло двоє чоловіків (зі Мшани та райцентру), восьмеро отримали різного ступеня переохолодження та обмороження кінцівок.

З початку року на Городоччині сталося дев’ять пожеж, що в півтора рази більше, аніж за аналогічний період минулого року. Є жертви. Зокрема горів готель “Мрія” в Городку. Інші випадки трапилися у приватному секторі. В селі Лівчиці згорів чоловік. А погорілець з Городка помер у лікарні від отриманих опіків. Інші потерпілі отримали різного ступеня опіки й травми.

У торгових закладах району з третьої декади січня цукор, яйця, олія в середньому подорожчали на 35 %. А в окремих точках продажу на 15-25 коп. зросла вартість хліба та борошняних виробів.

Протягом першого місяця нового року на дорогах Городоччини, які обслуговує райвідділення ДАІ, сталося 12 ДТП, внаслідок яких власники авт зазнали лише матеріальних збитків. Проте був один випадок й з потерпілими.

Городоцька міська рада розглядає можливість передачі в концесію приватним фірмам на конкурсній основі місцевого водоканалу та його інфраструктури.

 А тим часом з 50 опитаних городківчан щойно троє підтримали такий крок, десять не змогли сформулювати своє ставлення до намірів муніципалітету, а решта висловилася категорично проти комерціалізації майна громади.

Як прогнозують у мерії Городка, у найближчий час тарифи на воду залишатимуться незмінними, та не виключається вірогідність їх підняття у недалекій перспективі, адже “Львівводоканал”, який продає райцентру воду, вже тричі збільшував її відпускну вартість. З огляду на стрибок цін у торговій мережі, подорожчання пального – комунальні платежі залишатимуться незмінними недовго.

На вулиці Авіаційній райцентру днями приблудні пси напали на начальника місцевого почтового відділення. Від агресивних собак жінку врятував перехожий з ціпком. За словами міського голови Городка І.Сагана, напади безпритульних тварин на городківчан, зокрема дітей, мають місце, та муніципалітет наразі нічим не може цьому зарадити позаяк немає коштів на оплату послуг гицелів. Торік, у вересні, на ці заходи місто виділяло 2,5 тис. грн., повідомив мер.

20 лютого у рамках святкування Дня захисника Вітчизни ветерани 56 дивізії ВПС, штаб якої дислокувався в Городку, проведуть зустріч в його стінах, на яку запрошені й керівники району.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

  • Немає схожих публікацій
Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress