ЮРІЙ ВІЗНЯК ПРОЗВІТУВАВ

У перший день весни депутат Львівської обласної ради від Городоцького виборчого округу Юрій Візняк провів зустріч з виборцями, на якій прозвітував про зроблене за минулий рік, а також окреслив наміри на теперішній.

Під час звіту стало відомо, що в лютому Юрій Ярославович захистив кандидатську на тему регулювання зайнятості населення прикордонних районів й має намір втілювати її положення на практиці. Обранець готовий продовжувати започатковані ним раніше культурні заходи, зокрема – “Богданові звитяги” та “Твої таланти Городоччино!”

Прийшли послухати депутата й голови сільських рад округу, які згодом мали можливість поставити запитання та розповісти про наболіле.

У своєму вступному слові пан Візняк акцентував на власному переконанні, за яким керівник, що думає тільки про себе – приречений на поразку. Отже, в діяльності обранця доленосні питання громади мають бути на першому плані. Відтак упродовж звітного періоду депутат переймався проблемами району. Відвідав 17 з 18-ти пленарних засідань. З усіх піднятих сесією облради питань висловлював власну позицію. Разом з колегами-депутатами з району домагався фінансування будівництва незавершених об’єктів, зокрема – в Комарні. Долучився до природоохоронних заходів на території Великолюбінської селищної ради. Провів 21 прийом громадян. Отримав 251 звернення, з яких лише 161 з приводу надання матеріальної допомоги, на які пішло 77 тис. гривень. Ним зроблено 38 депутатських запитів.

В планах на поточний рік робота в бюджетній комісії. Зосередження на зайнятості населення, культурно-мистецькі заходи, зокрема й проведення другого фестивалю “Богданові звитяги”, який популяризує героїчні постаті та їх справи. З метою розширення функціонування української мови на східних теренах буде організовано виїзні концерти самодіяльності, яка на Городоччині не поступається професійним колективам. Проведення футбольного змагу в ювілейний для Городка рік та багато іншого.

В діалозі з керівниками самоврядних одиниць вислухав Юрій Візняк і нарікання на розбиті дороги, і на нечесну роботу перевізників, і на брак пріоритетів. Та сільські голови не лише скаржилися, а були від них й пропозиції, як покращити сьогодення спільними зусиллями. В підсумку відбулася цікава дискусія, під час якої намітили перспективні напрямки співпраці.

Олександр АНДРУЩИШИН.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

  • Немає схожих публікацій
Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

1 коментар к “ЮРІЙ ВІЗНЯК ПРОЗВІТУВАВ”

  1. Роман Тарнавчик коментує:

    Звытував та не перед виборцями.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress