ЛЮДИ ПОТРЕБУЮТЬ ЕФЕКТИВНОЇ ВЛАДИ

23 грудня 2019 року в не по-зимовому сльотливий день об 11.30 в актовому залі Городоцької районної ради відбулася довгоочікувана (протягом півроку) подія: представлення нового голови Городоцької райдержадміністрації. Зала була переповнена депутатами та керівниками.

Оголосити розпорядження про призначення в Городок прибула керівник апарату Львівської ОДА М. Вільшинська, котра й відрекомендувала нового очільника – І. Сагана (фото вгорі), давши йому коротенькі настанови. Не скупився на добрі слова й голова райради В.Більовський, був щедрим й найстарший депутат райради О. Дунас. Виглядав щирим в побажаннях попередник – В.Ременяк.

Вислухавши промовців, до присутніх звернувся І.І. Саган:

- Насамперед хочу висловити слова подяки голові Городоцької районної ради, апарату РДА, усім вам за те, що попередній період район жив спокійно й стабільно. І справді Городоцький район входить до числа кращих районів області за показниками соціально-економічного розвитку. Тому для мене великий виклик, і честь і величезна, в першу чергу, відповідальність сьогодні очолити цей район.

Ми з вами живемо в час війни, в час надзвичайно високої політичної турбулентності в нашому суспільстві, в час, коли люди потребують змін, потребують ефективної влади. Усі ми разом з вами представляємо лице Української держави, української влади в Городоцькому районі, і це лице має виглядати достойно. Перед нами є велика копітка праця цього року й наступного з впровадження реформ, які проходять у нашій державі. В реалізації, в першу чергу, медичної реформи, освітньої реформи. І звичайно ж головне – це підготовка до обговорення об’єднання територіальних громад, децентралізації. В цьому буде надзвичайно багато роботи. І я думаю, що ми спільно з цією роботою справимося. Думаю, що, як зрештою записано в законі “Про Державні районні адміністрації”, адміністрації покликані до соціального діалогу. Тож думаю, що саме завдяки цьому діалогу з керівниками органів місцевого самоврядування, з депутатським корпусом, керівництвом районної ради, підприємствами, громадськими організаціями в нас складеться хороша й ефективна робота. На шляху, який очікує наш район. Шлях розвитку, й шлях процвітання.

І нехай у цьому нам поможе Господь Бог.

Миті події:

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress