НА АВІАЦІЙНІЙ ЗНОВУ… ТРУП (ФОТО)

Сьогодні, 29 квітня, приблизно о 7.30 ранку мешканців 120-го будинку на Авіаційній розбудив різкий запах горілого. Як з’ясувалося, зайнялася чотирикімнатна квартира №6 на другому поверсі. Дим пройняв увесь під’їзд п’ятиповерхівки. Язики полум’я вже з’явилися у вікні, що виходило на лоджію. Хтось викликав пожежних. Вогнеборці прибули по восмій. Полум’я приборкали швидко. На місці пожежі зібрався натовп місцевих…

Начальник СДПЧ-23 майор В.Максимів, вийшовши із квартири, повідомив кореспонденту часопису “ТЕРЕНИ+”, що в ній виявлено труп невідомої жінки, приблизно сорока років, яка в цій квартирі не прописана. Це підтвердили представники місцевого будинкоуправління. Натомість власники квартири відсутні. Через задимлення наразі встановити причину загорання не вдалося. Над цим працюватимуть експерти. Серед версій: загорання від недопалка, або стабілізатора, який розплавився і знаходився біля ліжка у тій кімнаті, що горіла, тощо.

Прибула швидка констатувала смерть присутньої в квартирі жінки. Вона лежала на підлозі у кімнаті навпроти і мала обпечені руки… Біля дев’ятої на місце події прибули правоохоронці.

Сусіди, які мешкають поряд, розповіли, що квартира нещаслива. Колись у ній жила сім’я з чотирьох чоловік. Та згодом подружжя розійшлося. Чоловік поїхав на заробітки, а екс-дружина, залишившись з сином і донькою, не могла змиритися із становищем – випивала. З часом донька вийшла заміж і більше проживала в Городку, а син потрапив у в’язницю. Невдовзі власниця померла у власній квартирі самісінька і лежала в ній декілька днів поки її виявили. Великі квадратні метри успадкувала донька. Історія – сумна.

Квартира з того часу була свого роду притоном, в якому збиралися представники соціального дна. Хтось у натовпі зівак говорив, що й цієї ночі в “шостій” був гульбан. Сусіди пригадали, що десь о четвертій ранку чули жіночий стогін з квартири. Та через її сумну славу не реагували.

Отож, слідству доведеться вияснити: хто ця жінка, з ким вона була, як виникла пожежа, і від чого померла потерпіла?

У натовпі говорили, що на кухні горілої квартири газові конфорки були включені, і хтось вчасно їх вимкнув. Якщо це правда, то  наслідками пожежі були б ще трагічніші.

З місця події Олександр АНДРУЩИШИН.

Фото автора.

Поділись і насолодись:
  • Blogosvit
  • del.icio.us
  • Надішли другу посилання на статтю електронною поштою!
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • MyNews
  • Роздрукуй на пам’ять!
  • Technorati
  • TwitThis

Рекомендуємо

Ви можите залишити коментар, або поставити трекбек зі свого сайту.

Написати коментар

Ви повинні ввійти, щоб додати свій коментар.

Локалізовано: Українські теми для WordPress